Dagens Lunch
Vad innebär ReTaste?
Varje dag erbjuder vi en ny rätt som vi valt att kalla ReTaste. Det är vårt sätt att värna om miljön genom att ta hand om råvaror från våra vänner i butiken. Tillsammans kan vi rädda mat och göra framtiden mer hållbar.
måndag – fredag 11:00 – 14:30
Lunchmeny för vecka 13
Måndag
ReTaste: Stekt korv med stompad potatis, coleslaw och senapscremé
Fisk: Ugnsbakad fångst serveras med dillslungad potatis, rostade grönsaker och kräftsås
Veg: Apelsin och chilistekt spetskål med rostade nötter, stekta champinjoner, potatis och tahinidressing
Tisdag
ReTaste: Biffstroganoff serveras med ris
Fisk: Ugnsbakad fångst serveras med dillslungad potatis, rostade grönsaker och kräftsås
Veg: Apelsin och chilistekt spetskål med rostade nötter, stekta champinjoner, potatis och tahinidressing
Onsdag
ReTaste:Rimmad oxbringa serveras med rotmos och pepparrotssås
Fisk: Ugnsbakad fångst serveras med dillslungad potatis, rostade grönsaker och kräftsås
Veg: Apelsin och chilistekt spetskål med rostade nötter, stekta champinjoner, potatis och tahinidressing
Torsdag
ReTaste: Flygande Jacob med jordnötter, banan, bacon serveras med basmatris
Fisk: Fiskgratäng med tomat, basilika och dill serveras med krossad potatis
Veg: Halloumibiffar serveras med kålsallad, potatis och tzatziki
Fredag
Retaste:Örtbakad läskytterfilé med rostad potatis, grönsaker och rosépepparsås
Fisk: Fiskgratäng med tomat, basilika och dill serveras med krossad potatis
Veg: Halloumibiffar serveras med kålsallad, potatis och tzatziki
ALLTID PÅ MENYN
Caesarsallad – välj mellan kyckling/bacon, varmrökt lax eller halloumi
Raggmunk med stekt fläsk & lingon
Pizza
Margarita
Vesuvio
Capricciosa
Hawaii
Kebabpizza
Getost och grönkål
Champinjoner och bacon
Italia
Kyckling och bacon
Vid allergier, fråga personalen
Varmt välkomna!