VÄLKOMMEN TILL vårens EVENEMANG!
LYCKAS MED FISK MED FREDRIK GUSTAVSSON
DATUM 3/4 KL 18:00-20:00 (2h)
Vill du kunna tillaga fisk som på en riktig finkrog – len, smakrik och perfekt tillagad? Nu har du chansen!
I Fredriks kurs guidar han dig genom hemligheterna bakom att tillaga fisk som en proffskock.
Du lär dig:
Grundtekniker för tillagning – få fram fiskens bästa smak och textur.
Filea och stycka som ett proffs – med enkla knep och rätt verktyg.
Smakfulla kombinationer – hur du lyfter din fiskrätt med rätt tillbehör.
Den här kursen är för alla – oavsett om du är nybörjare eller erfaren matlagare som vill finslipa dina kunskaper.
Fredrik som är vår kock på Kvarterskrogen har en gedigen bakgrund inom restaurangbranschen och har tävlat i prestigefyllda tävlingar som VM, OS i matlagning och i Dessertmästarna.
Tid & datum: 3/4 kl 18.00-20.00
Pris: 499 kr (betalas på plats)
BOKA VIA: info@almokvarterskrog.se
